A blog röviden

Ez a történet Ecklair-ról szól, aki egy 20 éves átlagos lány. Vagy mégsem? Álmai nagy fenyegetést jelentenek neki. 21. szülinapján egy titokzatos személy jelenik meg álmában, segít a főhősnőnkön, aki viszont szeretné látni. Nem is sejti, a jelek amiket kap álmában mágikus erővel bírnak és azt meg nem avégkép nem, hogy aki ezeket a jeleket adja neki nem más mint az 1 éve halottnak hitt apja. Fölakarja használni a lányt ördögi tervének megvalósításában, de a lány ellen áll neki, kar részt venni apja ötletében. De sajnos nincs választása, mert sajnos előfordul, hogy a rémálmod maga az álmaid. Hogy szertehet bele a titokzatos Eric-be vagy hogy segít neki a vámpír ikertestvére aki az ún. " fehér tigris" vámpírbanda vezetője.....azt akkor tudod meg ha elolvasod!

Jah és még valami 1 komi után hozom a frisset.

2010. december 19., vasárnap

A hópelyhek varázslata!

Igen még nem fejezettel jöttem! csak egy kis apróság! Jövő héten hozom a fejezetet és egy kis karácsonyi bónuszt! Mégegyszer elnézést!
  Ezt az aprócska kis mondatot és képet szeretném megosztani veletek kedves olvasóim! Egy másik helyen találtam és annyira megtetszett a mondat és a kép is hogy muszályv volt feltennem!


Minden hópehely egy apró kristálycsoda. Olyanra képes mire senki más! ártatlan tud maradni míg el nem olvad!                                   (gyöngyesz szavai nyomán)
Minden hópehely egy apró kristálycsoda. Egy csöpp tovatűnő varázslat ...
(gyöngyesz szavai)

Nincsenek megjegyzések: