A blog röviden

Ez a történet Ecklair-ról szól, aki egy 20 éves átlagos lány. Vagy mégsem? Álmai nagy fenyegetést jelentenek neki. 21. szülinapján egy titokzatos személy jelenik meg álmában, segít a főhősnőnkön, aki viszont szeretné látni. Nem is sejti, a jelek amiket kap álmában mágikus erővel bírnak és azt meg nem avégkép nem, hogy aki ezeket a jeleket adja neki nem más mint az 1 éve halottnak hitt apja. Fölakarja használni a lányt ördögi tervének megvalósításában, de a lány ellen áll neki, kar részt venni apja ötletében. De sajnos nincs választása, mert sajnos előfordul, hogy a rémálmod maga az álmaid. Hogy szertehet bele a titokzatos Eric-be vagy hogy segít neki a vámpír ikertestvére aki az ún. " fehér tigris" vámpírbanda vezetője.....azt akkor tudod meg ha elolvasod!

Jah és még valami 1 komi után hozom a frisset.

2010. november 29., hétfő

1. Díjam

Nagyon nagyon köszönöm Angee-nak és Panka22-nek! Bár mégcsak az első fejezet van meg és így mégjobban örülök neki  

Kinek küldöm:

  • manok.a-nak

  • és vissza Angee-nak és Pankának ( és elnézést kérek ha nem lehet visszaküldeni de sajnos nem tudom a szabályokat mint már mondtam nem vagyok olyan régóta ebben a blogos életben)
  • C.s.i.t.r.i.-nek
  • prophecy-nek

Friss hétvége fele lesz szóval addíg is várom a vicceket mert legalább egy győztest had hirdessek! És 1 komi után jön a kövi!!!

3 megjegyzés:

manok.a írta...

Nagyon szépen köszönöm! :)
Ez tényleg nagy meglepetés volt számomra. :)
pusz
manok.a

Vivri írta...

szívesen megérdemled! olvastam a törid és nagyon várom a folytatást!

Csitri írta...

Nagyon köszönöm...:) (L)